Thuiswinkel Waarborg

Keuken van Multiplex Berken, door Emiel

Keuken van Multiplex Berken, door Emiel
Keuken van Multiplex Berken, door Emiel
Keuken van Multiplex Berken, door Emiel
Keuken van Multiplex Berken, door Emiel

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Omschrijving

Een greeploze IKEA keuken met Multiplex Berken frontjes. De keuken bestaat uit een lang keukenblok, hoge kast wandkast met bovenkasten en flessenrek. Verder is er een los kastje in dezelfde stijl, dat dient als ombouw van de pomp van de vloerverwarming. De witte plankenkastjes zijn van MDF.

De hoge kasten zijn Multiplex berken met HPL toplaag en het aanrechtblad is van Berken Massief Gevingerlast (niet via OPMAATZAGEN.nl, al het andere berken en MDF wel).

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

De keuken is opgebouwd uit het standaard IKEA Metod keukensysteem die ik heb voorzien van de op maat gezaagde Multiplex frontjes. Het frontje van de kleine koelkast en de vaatwasser heb ik voorzien van verborgen ingefreesde greep aan de achterzijde.

De planken in de MDF kastjes heb ik een ronde hoek gegeven met decoupeerzaag (mal) en daarna met de kopieerfrees. Het flessenrek is gewoon een plaatje Multiplex met Grenen rondhout: gaten boren en dan het rondhout erin lijmen.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Keukenblok is 400,0 cm lang. De hoge kast is 180,0 x 240,0 cm

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Heel tevreden met OPMAATZAGEN.nl. Alles was elke keurig op tijd en exact op maat.

Heel fijn dat je los nog iets kan nabestellen zonder weer een hele plaat te hoeven afnemen. Bijvoorbeeld als er bij het lakken een deurtje op de grond valt en beschadigd..

Geen resultaten gevonden