Keuken van Multiplex Berken, door Emiel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Emiel

Emiel

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een greeploze IKEA keuken met Multiplex Berken frontjes. De keuken bestaat uit een lang keukenblok, hoge kast wandkast met bovenkasten en flessenrek. Verder is er een los kastje in dezelfde stijl, dat dient als ombouw van de pomp van de vloerverwarming. De witte plankenkastjes zijn van MDF.

De hoge kasten zijn Multiplex berken met HPL toplaag en het aanrechtblad is van Berken Massief Gevingerlast (niet via OPMAATZAGEN.nl, al het andere berken en MDF wel).

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

De keuken is opgebouwd uit het standaard IKEA Metod keukensysteem die ik heb voorzien van de op maat gezaagde Multiplex frontjes. Het frontje van de kleine koelkast en de vaatwasser heb ik voorzien van verborgen ingefreesde greep aan de achterzijde.

De planken in de MDF kastjes heb ik een ronde hoek gegeven met decoupeerzaag (mal) en daarna met de kopieerfrees. Het flessenrek is gewoon een plaatje Multiplex met Grenen rondhout: gaten boren en dan het rondhout erin lijmen.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Keukenblok is 400,0 cm lang. De hoge kast is 180,0 x 240,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Emiel en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 1.180,96


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken