Modern, zelfgemaakt wc-meubel op maat gemaakt van grenen timmerpaneel, door Willem

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Willem

Willem

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

In dit project laat Willem zien hoe hij een prachtig WC meubel op maat heeft gemaakt. Door de bijzondere afmetingen kon hij geen standaard meubel toepassen in de WC. Door slim om te gaan met de ruimte en te kiezen voor goede en duurzame materialen mag het resultaat er zijn.

Omschrijving van Willem

Onze WC heeft wat afwijkende afmetingen. Het vinden van ee badmeubel was daarom niet zo simpel. De solid-surface wasbak en kraan hebben we apart ingekocht.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben de ruimte exact opgemeten en een paar schetsen gemaakt. Vervolgens hebben we alle afzonderlijke plankjes online in de webshop besteld. Na levering hebben we de planken verstekt en de sparing voor de wasbak uitgezaagd. We hebben het meubel met houtlijm gelijmd, beugeltjes aan de binnenkant en schilder-tape aan de buitenkant om alles op z'n plek te houden. Bij andere webshops hebben we een speciale scharnieren boor besteld en inliggende twee scharnieren, kastophangers en een greepje. Hele meubel in de hardwax gezet, opgehangen, wasbak verlijmd en afgemonteerd.

Afmetingen van mijn DIY project

120,0 x 45,0 x 31,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Willem en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1 item in totaal

€ 73,08


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken