Klussen zonder te verven? Gebruik Spaanplaat gemelamineerd!

Vind je klussen leuk, maar zie je op tegen het verfwerk? Gebruik dan spaanplaat wat niet meer geverfd hoeft worden! Benieuwd? Je leest hier meer!

Het leuke van dingen zelf maken

Zelf iets maken vindt iedereen leuk. Een idee werkelijkheid maken is een heel tof proces en het is natuurlijk altijd leuk om iets wat je zelf hebt gemaakt te laten zien aan anderen. Er zijn ook een paar nadelen aan het zelf maken van een klusproject. Bijvoorbeeld het verven, maar dit is niet altijd nodig door bijvoorbeeld gebruik te maken van spaanplaat gemelamineerde panelen.

Waar we vaak tegenaan hikken

Toch zijn er vaak ook minder leuke dingen aan een DIY-project. Veel mensen zien er tegenop om de materialen op maat te maken voor het project en het project af te werken. Het op maat maken van de onderdelen kunnen wel al een tijdje voor ze doen en tegenwoordig kunnen we ook het afwerken van het project voor je regelen. Hoe? Door gebruik te maken van decoratief plaatmateriaal!

Het alternatief

Decoratief plaatmateriaal is een variant van standaard plaatmateriaal, vaak spaanplaat of MDF, waar een afgewerkte toplaag op is aangebracht. Deze laag is beschikbaar in veel verschillende kleuren en eventueel ook met verschillende structuren. Wil je een strakke, gekleurde kast? Dan kun je dus materiaal gebruiken wat die kleur al heeft en dan hoef je dus niet meer te verven!

Bekijk Spaanplaat Gemelamineerd in de webshop

Meubels van gemelamineerd spaanplaat

Decoratief plaatmateriaal wordt vaak gebruikt bij het maken van meubels. Meubels hebben vaak een groot oppervlak en kosten daardoor veel tijd om afgewerkt te worden. Door gebruik te maken van decoratief plaatmateriaal hoef je geen werk meer te verrichten aan de afwerking en zorg je ervoor dat alles er strak uitziet. Bij ons kun je kasten op maat laten maken van dit materiaal. Superhandig, want deze kasten hoef je dus thuis alleen nog maar in elkaar te zetten en dan ben je klaar!

Ontwerp een maatwerk vakkenkast van decoratief materiaal!

Bestel jouw platen op maat!

Wil jij aan de slag gaan met decoratief plaatmateriaal bij je volgende klus? Laat het dan door ons op maat zagen! Wij zagen jouw materiaal tot op de millimeter nauwkeurig en kunnen het zelfs voor je in verschillende vormen zagen. Hoef jij dus niet meer met de zaagmachine aan de slag! We zagen jouw bestelling en kunnen het al vanaf 3 werkdagen bij jou thuis leveren.

Bestel jouw decoratief plaatmateriaal op maat!

De randen afwerken

Bij decoratief plaatmateriaal is het belangrijk dat het helemaal is afgewerkt. De randen van het materiaal zijn echter nog niet afgewerkt. Het afwerken hiervan kan gedaan worden met ABS band. Dit kun je eenvoudig zelf thuis doen. Voor de kasten van dit materiaal doen we dit uiteraard zelf.