Ontwerp je eigen houten kerstboom

Geen zin in dennennaalden op de vloer dit jaar? Bij OPMAATZAGEN.nl bestel je het materiaal voor jouw houten kerstboom op maat. Wij zagen het in de gewenste afmetingen, waardoor jij je zelfs geen zorgen hoeft te maken over zaagsel in huis. Handig toch?

Ontwerp houten kerstboom

Of je nu al een idee hebt voor een houten kerstboom of niet, het kan nooit kwaad om je online te laten inspireren. Bewaar al je ideeën bijvoorbeeld op Pinterest om vervolgens een eigen ontwerp samen te stellen. Maak een schets om je idee tot in de puntjes uit te werken en de juiste afmetingen te bepalen. Dit helpt je om daarna het gewenste materiaal in het juiste formaat te bestellen.

Keuze uit hout en plaatmateriaal

De keuze aan hout en plaatmateriaal is eindeloos. Kies het materiaal dat passend is bij jouw interieur en de sfeer die je wilt creëren met de kerstversiering in huis. Ga voor Steigerhout als je kiest voor warm en knus. Gebruik Multiplex als je een moderne, Scandinavische uitstraling wilt of gebruik OSB 3 voor een industriële, retro look. Bekijk ons volledige assortiment aan hout en plaatmateriaal  hier. De keuze voor een materiaalsoort wordt ook bepaald door het ontwerp. Bekijk dus goed of jouw idee uitvoerbaar is met het materiaal dat je voor ogen hebt.

Vormen en afwerkingen

Bij OPMAATZAGEN.nl kun je jouw hout of plaatmateriaal ook in vormen laten zagen. Dat is, voor het specifiek maken van een kerstboom, wel zo handig! Zo zagen we met gemak een rechthoekige driehoek of een symmetrische driehoek. Alle andere driehoeken kunnen we natuurlijk ook voor je zagen! Voor een overzicht en uitgebreide uitleg over alle vormen die wij zagen, klik je hier.

Deel jouw resultaat!

Wij zien graag het resultaat van jouw houten kerstboom. Stuur je ons een foto van jouw houten kerstboom met lichtjes en al, dan maak je kans op een €25,- shoptegoed bij OPMAATZAGEN.nl. De winnaar krijgt rechtstreeks bericht. Laat die foto’s maar komen. Vinden we heel leuk!

Bekijk ons assortiment!