Fleur je bed op; maak je eigen hoofdbord

Slapen doe je natuurlijk het lekkerst in je eigen bed en helemaal als je bed er netjes én aantrekkelijk uitziet. Bijvoorbeeld door een hoofdbord, dat je zelf hebt gemaakt, in de stijl die jij mooi vindt. Met stippen, in pimpelpaars of juist met een naturel uitstraling. Het is een leuk project om mee aan de slag te gaan. Laat je online inspireren en bepaal hoe jouw hoofdbord eruit moet komen te zien. Succes!

Hout op maat gezaagd

Bij OPMAATZAGEN.nl bestel je hout en plaatmateriaal direct in het juiste formaat. Wel zo handig! Zo hoef jij niet naar de bouwmarkt, je hebt geen gedoe met het vervoer van je hout of plaatmateriaal én je hebt geen last van zaagsel op de grond. Klinkt haast te mooi om waar te zijn, of niet? Ontdek de ervaringen van andere klanten hier.

Bestel nu hout op maat!

Vormen en randafwerkingen

Wil je een unieke vorm of randafwerking toevoegen aan het hoofdbord van je bed? Denk aan een afgeronde rand, een holprofiel of een afgeschuinde rand? Ook dat kun je aan ons uitbesteden. Onze zaagspecialisten zagen met veel plezier de gewenste vorm of randafwerking.

Materiaalkeuze

Het assortiment hout en plaatmateriaal is enorm; van Steigerhout tot Timmerpaneel en van underlayment tot OSB. Bekijk ons volledige assortiment en kies een houtsoort die past bij de stijl van jouw slaapkamer. Er is voor iedereen wat wils! Elk materiaalsoort heeft unieke eigenschappen die goed zijn om je eigen te maken voordat je aan de klus begint. Bekijk daarom de productvideo’s op ons YouTube-kanaal, die je alles vertellen over een bepaald product.

Inspiratie hoofdbord bed

Onze klanten voeren prachtige klusprojecten uit! Zo heeft Aletta een volledig bed gemaakt met een tof hoofdbord dat direct als roomdivider dient. Zij gebruikte hiervoor multiplex en liet alle onderdelen door ons op maat zagen. Een hoofdbord van multiplex met wat ruimte om spullen op te bergen zou een basis kunnen zijn voor jouw hoofdbord op maat. Heb je meer inspiratie nodig? Zoek online naar wat voorbeelden en verzamel ze. Combineer de mooiste elementen tot een hoofdbord die jij wilt maken. Maak een schets en bepaal direct de juiste afmetingen van het materiaal. Doorloop het eenvoudige bestelproces op onze website en krijg met een paar dagen de unieke onderdelen voor jouw hoofdbord gewoon thuisgezorgd!

Bekijk ons assortiment