Maak je eigen bureau van underlayment

Een fijne werkplek is belangrijk om je te kunnen focussen op je werk. Een bureau van underlayment heeft een naturel uitstraling en past in een modern Scandinavisch interieur. Wil je het bureau van Underlayment zélf ontwerpen of als bouwpakket bestellen? Goed nieuws! Bij OPMAATZAGEN.nl bestel je heel eenvoudig alle materialen op maat gezaagd. Jij hoeft het alleen nog in elkaar te schuiven!

Wat is Underlayment?

Underlayment Fins Vuren is een multiplex dat bestaat uit 7 lagen en wordt gemaakt van Fins vurenhout. Net als andere soorten multiplex bestaat Underlayment Fins Vuren uit verschillende lagen houtfineer. Deze lagen worden kruislings op elkaar verlijmd, waardoor de plaat zeer sterk is en nauwelijks werkt. Dit zijn dan ook direct de voordelen van zulke soorten Multiplex in vergelijking met massief hout. De kopse kanten zijn door de laagjes fraai om te zien en worden vaak in het zicht gehouden. Enige aandachtspunt bij het bewerken van Underlayment Fins Vuren is rekening te houden met de kans op splijten.

Bekijk hier alle Underlayment in onze webshop

Underlayment heeft een mooie neutrale uitstraling waardoor het ook een geliefd materiaal is voor decoratieve toepassingen, zoals meubels en werkbladen. Ideaal materiaal dus voor een bureau! Wil je meer uitleg over Underlayment, kijk dan de video hieronder.

Bureau Underlayment bestellen

OPMAATZAGEN.nl heeft een groot aanbod aan hout en plaatmateriaal. Hiermee kun je álles maken, maar daar heb je wel een beetje creativiteit voor nodig. Om die creativiteit te stimuleren hebben we van al dat materiaal een aantal ontwerpen gemaakt, zodat dit als bouwpakket kan worden aangeschaft. Handig voor jou als klant. Zo hebben we bijvoorbeeld buffetkasten, boekenkasten, dressoirs én bureaus aan ons assortiment toegevoegd. We bieden de meubels aan in verschillende houtsoorten, waaronder bureaus van Underlayment Fins Vuren.

Bekijk ons huidige assortiment aan bureaus

DIY bouwpakket

Ben je enthousiast over een maatwerk bureau uit ons assortiment? Bestel het en je ontvangt het door jouw gekozen Underlayment bureau binnen de kortste keren als bouwpakket thuis, mét werktekening en accessoires. Bevat jouw bureau een of meerdere lades of deuren? Dan worden de scharnieren en ladegeleiders alvast voorgemonteerd in onze zagerij. Jij schuift en klikt de onderdelen zo in elkaar!

Het kan natuurlijk zijn dat het ontwerp dat je zoekt niet op onze website staat. Ga dan zelf aan de slag met een ontwerp voor een underlayment bureau en bestel het eenvoudig via onze webshop. Hoe? Dat leggen we hieronder graag aan je uit!

Jouw Underlayment bureau zelf maken

Hoe leuk is het om je werkplek aan te pakken en een bureau in huis te hebben staan dat je zelf hebt ontworpen? Je kunt je voor een ontwerp laten inspireren door de bureaus uit ons assortiment. Maar misschien heb je zelf al een gaaf idee voor een ontwerp? Maak een schets om jouw idee concreet te maken met onze maatwerkmodule.

Bekijk Underlayment op maat!

Maatwerk bureau

Je ontwerpt een maatwerk bureau met behulp van de maatwerkmodule op onze website. Hiermee kun je zelf heel eenvoudig jouw Underlayment bureau op maat bestellen en direct zien wat de prijs is. Je hoeft alleen nog jouw schets mee te sturen, zodat wij precies weten wat je voor ogen hebt. Natuurlijk wel in dezelfde stijl en opbouw als de bureaus uit ons assortiment.

Speeltafel Underlayment zelf maken voor kinderkamer

Een fijne werkplek / speelplek creëren in de kinderkamer? Een Underlayment bureau heeft een naturel uitstraling en is daarmee een mooie toevoeging aan een kinderkamer. Maak bijvoorbeeld een werkblad met een groot open vak om knutselspullen in op te bergen. Of plaats een Underlayment plaat aan de muur met daaraan een werkblad. Zo kun je aan de wandplank haken, plankjes en bakjes bevestigen om op een speelse manier accessoires op te bergen. Maak het zo gek als je wilt, wij zagen het graag voor je op maat.

 

Op basis van jouw schets maak je een zaaglijst met alle benodigdheden voor jouw Underlayment bureau. Heb je over alles nagedacht en wat je ervoor nodig hebt, bijvoorbeeld voor de constructie, de montage en de afwerking? Dan is de zaaglijst definitief en kun je het invoeren op OPMAATZAGEN.nl. Wij zagen het Underlayment voor jouw bureau in de juiste afmetingen, op de mm nauwkeurig.

DIY budget bureau underlayment

Wil je een goedkoop en stijlvol Underlayment bureau zelf maken? Laat dan een Underlayment plaat door ons in de gewenste maat zagen. Laat de zijdes afronden op 4 mm. Koop 2 schragen en leg de plaat na het behandelen op de schragen. Eenvoud hoeft niet saai te zijn, dat bewijst dit voorbeeld. Kleed je werkplek aan met een wandplank of andere accessoires die bijdragen aan de gewenste sfeer.

Behandelen van Underlayment

Om de levensduur van je bureau te verlengen is het geen overbodige luxe om het materiaal zorgvuldig te behandelen. Onbehandeld Underlayment verkleurt langzaam door UV-licht, hierdoor krijgt het een gelige kleur. Ook trekken vlekken snel in onbehandeld plaatmateriaal. Dat is niet wenselijk als je zoveel aandacht besteed aan het maken van je eigen bureau! Mocht je dit willen voorkomen, behandel het bureau dan met een transparante, matte lak. Ontvet het materiaal eerst goed en schuur het daarna licht op, voordat je de eerste laklaag aanbrengt. Herhaal dit minimaal 2 keer voor een strak resultaat.

Bekijk ons assortiment