Modern bureau op maat gemaakt met multiplex berken, door Jonathan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jonathan

Jonathan

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een bureau dat optimaal gebruik maakt van de ruimte en past bij de stijl en kleuren van de kamer. Gemaakt met 18mm dikke multiplex berkenMultiplex Berken B/BB.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Het blad is nog geschuurd en in een lichte en transparante lak gezet en vervolgens gecombineerd met de schragen. Het blad is nog vast gezet met schroeven op de schragen maar dit is niet eens nodig. Omdat het blad al op maat was, waren er verder vrijwel geen handelingen meer nodig. Zo hebben we in minimale tijd het optimale bureau kunnen realiseren die niet te diep was maar wel optimaal breed voor de ruimte.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Vorm Rechthoek met 2 afgeronde hoeken

220,0 x 60,0 cm, hoek radius 10,0 cm. Met 6mm radius hoekafwerking.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken