Tienerbureau van op maat gezaagd MDF, door Jordy

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jordy

Jordy

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Omschrijving van Jordy

Het was nu echt hoog tijd het kleine-jongetjes-bureau om te toveren in een tienerbureau. Gekozen voor een lekker dik MDF-blad (30 mm), in de stijl van het al bestaande meubel. Dat maakt het nu een stoer en robuust geheel. Het blad heeft op de hoek een mooie afgeronde hoek (straal 15 cm) zodat er geen scherpe punt de kamer in steekt. Ook zijn de randen netjes afgeschuind (2 mm). Dan kun je er lekker je armen op laten rusten, want anders kan je natuurlijk niet fatsoenlijk gamen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst samen met de eindgebruiker en in vergelijking met andere bureaus in huis bepaald wat de afmetingen moesten worden. Toen vooraf een basale schets en wat foto's gedeeld met OPMAATZAGEN.nl, keurig en snel antwoord en advies ontvangen. Daarna goed in- en opmeten: ik denk dat dat misschien wel het belangrijkst is. Niet een te dunne MDF-soort gekozen vanwege evt. doorhangen van het bureaublad. 30 mm is in dit geval ruim voldoende. Bestelling geplaatst en binnen een week in huis. Blijkbaar was het opmeten goed gelukt, want bij levering bleek het perfect te passen. Ik moest wel nog zelf de vorm van de al aanwezige koof uitzagen. Daarna goed vastschroeven vanonder het bestaande bureau en je ziet er niets van.

Afmetingen van mijn DIY project

Ongeveer 185,0 bij 75,0 cm.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jordy en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 121,28


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken