Maak zelf een prachtig bureau onder een schuin dak, door Celine

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Celine

Celine

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Een stijlvol bureau onder een schuin dak

Heb je ooit gedacht dat die ongebruikte ruimte onder je schuine dak de perfecte plek voor een bureau zou kunnen zijn? Celine wel, en het resultaat is verbluffend. Met een op maat gemaakt houten werkblad dat naadloos aansluit op de schuine wanden, creëerde zij een functionele en esthetische werkplek in haar slaapkamer.

De opbouw van het project

Het bureau is opgebouwd uit een timmerpaneel van grenen dat precies op maat is gezaagd door OPMAATZAGEN.nl. De natuurlijke kleur van het grenen zorgt voor een warme en rustieke uitstraling, terwijl de witte ladekasten eronder een modern contrast bieden. Het bureau vult de ruimte onder het schuine dak optimaal, zonder ook maar een centimeter te verspillen.

Unieke kenmerken

Wat dit bureau uniek maakt, is niet alleen de maatvoering. Celine heeft oog voor detail; de plaatsing van stijlvolle planten en de keuze voor subtiele decoraties maken de ruimte persoonlijk en inspirerend. De combinatie van de houtkleur met het wit van de lades en de zachte textuur van het linnengoed creëert een harmonieuze balans.

Waarom een bureau in de slaapkamer?

De slaapkamer is vaak een plaats van rust en ontspanning. Celine's keuze om hier een werkplek te integreren, benadrukt hoe een goed ontwerp multifunctionaliteit kan omarmen zonder afbreuk te doen aan de rustige sfeer. Het bureau biedt een afgezonderde hoek voor focus en creativiteit.

Voordelen van zelf maken

Het zelf ontwerpen en inrichten van een werkplek zoals deze biedt enorm veel voordelen. Zo is er de vrijheid om de exacte maatvoering en materiaalkeuze af te stemmen op je persoonlijke behoeften en stijl. Bovendien kan Celine trots zijn op de kostenbesparing en de zelfstandigheid die bij een DIY-project komen kijken.

De stijl van Celine's bureau

De stijl van het bureau kan het best omschreven worden als 'modern rustiek'. Het combineert de ruwe natuurlijkheid van het grenen hout met strakke, moderne elementen. Deze stijl past uitstekend bij de hedendaagse trends waarin het terug naar de natuur gevoel een belangrijke rol speelt.

De charme van grenen

Grenen is een veelzijdige houtsoort met een warme uitstraling die in vele interieurs past. Het is relatief zacht, wat betekent dat het gemakkelijk te bewerken is, ideaal voor maatwerk door OPMAATZAGEN.nl. Grenen heeft een levendige textuur die karakter toevoegt aan elk meubelstuk, en met de juiste afwerking kan het jaren meegaan.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Celine en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 142,43


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken