Nordli kinderhoek met eiken timmerpanelen, door Franklin en Michelle

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marije

Marije

NL

Heel makkelijk

2 minuten

In dit inspirerende DIY-project delen Franklin & Michelle hoe ze een prachtige kinderhoek hebben gemaakt met behulp van Nordli-meubels en eiken timmerpanelen. Leer stap voor stap hoe je een functionele en stijlvolle ruimte voor je kinderen kunt creëren, compleet met opbergruimte en een gezellige speelplek. Ze laten zien welke materialen ze hebben gebruikt en delen handige tips om zelf aan de slag te gaan. Dit project is ideaal om je interieur op te frissen en een perfecte plek te creëren waar kinderen kunnen leren en spelen.

Omschrijving van Franklin en Michelle

We hebben een leuke kinderhoek gemaakt van de Nordli ladekasten en eiken timmerpanelen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De timmerpanelen zijn op maat besteld. Deze hebben we geschuurd en gelakt (3x, voor de laatste laklaag nog een keer licht opschuren) met Skylt lak voor een onbehandeld, maar glad resultaat, dat tegen een stootje kan en waar een glas limonade over gemorst kan worden. De panelen zijn gelijmd en vervolgens blind in elkaar geschroefd, door gebruik te maken van een mal. De kinderen kunnen er heerlijk aan spelen, het is echt hun eigen hoekje geworden.

Afmetingen van mijn DIY project

57 x 188 x 47 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken