Zelf een kinderhoek maken met bestaand IKEA meubel, door Erik-Jan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Erik-Jan

Erik-Jan

NL

Makkelijk

1 minuut

In dit DIY project laat Erik-Jan zien hoe hij een leuke kinderhoek heeft gemaakt met op maat gezaagde panelen. Door IKEA elementen als basis te gebruiken was dit een relatief eenvoudig project met een leuk resultaat. 

Omschrijving van Erik-Jan

Samen met kasten van de Ikea een leuke kinderhoek gemaakt met bureau. Een werkblad van multiplex en een achterwand van MDF. Je kan het nog mooi schilderen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Dit project is gerealiseerd door eerst een ontwerp te maken. Alles netjes opmeten en een goed plan maken. Daarna alles online besteld. Alles past prima en heb ik met verschillende gaten en schroeven vastgezet. Per plaat wel een paar schroeven gebruikt voor de stevigheid. De platen zijn wel vrij groot dus gaf nog wel een uitdaging. Maar uiteindelijk is alles gelukt. Op deze manier heb ik een unieke kinderhoek op maat gemaakt. 

Afmetingen van mijn DIY project

300,0 x 60,0 cm en ongeveer 120,0 cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Erik-Jan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 234,69


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken