Een zelfgemaakt peuter bureau met vuren timmerpaneel op maat, door Sylvia

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Sylvia

Sylvia

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Sylvia laat in dit DIY project zien hoe ze een prachtig peuter bureau heeft gemaakt. Voor het bovenblad heeft ze een groot vuren timmerpaneel op maat besteld. En zo met de hulp van Ikea snel een heel mooi meubel gemaakt. Lees meer over haar ervaring hieronder.

Omschrijving van Sylvia

Een super handig peuter bureau waar 2 kids aan kunnen zitten.

Hoe ik dit project gemaakt heb

In de kinderspeelkamer hebben wij een bureau op maat gemaakt. Deze is voor 2 kids met 2 stoelen maar je zou ook een kleinere kunnen maken met 1 lade en dan bijvoorbeeld met de andere kant tegen de muur. Dit is een erg makkelijke klus. Je hoeft alleen maar te meten, je kleur hout uit te kiezen blad op maat kan gewoon op de treklades leunen. Beide trek lades komen dus van Ikea. Ideaal met een mooi op maat gemaakt houten blad erop.

Afmetingen van mijn DIY project

340,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Sylvia en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 165,07


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken