Een groot bureaublad van opmaat gezaagd grenen timmerpaneel, door Jente

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jente

Jente

NL

Heel makkelijk

1 minuut

In dit DIY project laat Jente zien hoe hij aan de slag is gegaan met op gezaagd plaatmateriaal. Hij heeft gekozen voor grenen timmerpaneel in een dikte van 18mm. Door dit online te bestellen was zijn project zo klaar!

Omschrijving van Jente

Een smalle werkkamer omgebouwd tot goed functionerende werkkamer. 4 grenen kasten van de Ikea, met hierop een perfect op maat gezaagde werkblad.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De beide hoeken in ons huis zijn niet recht. Het bestellen van de twee planken was zeer gemakkelijk, doordat we alleen de lange lengtes hoefde op te meten en geen gekke hoeken hoefde te berekenen. Aan de voorkant van het werkblad hebben we gekozen voor een boven en onder afronding van 6mm, waardoor het werkblad mooi afgewerkt is. Toen de planken binnen kwamen was het enkel een kwestie van ze op de kasten leggen en klaar!

Afmetingen van mijn DIY project

430,0 cm bij 55,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jente en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 237,81


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken