Bureaubad van vuren timmerpaneel, door Tessa

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Tessa

Tessa

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Tessa

Een prachtige ruimte met veel lichtinval; onze zolder. De ideale plek voor een bureau over de hele breedte van ons dakkapel. Waar eventueel plaats is voor 2 personen om te werken, studeren of voor mijn grote hobby: naaien! En zo kwamen wij uit bij OPMAATZAGEN.nl voor een mooi vurenhouten timmerpaneel met een afmeting van 280x68 cm. Om wat opbergruimte te creëren én het houten blad op te laten leunen, hebben wij gekozen voor 2 IKEA ladeblokken. Een super eenvoudig project met een prachtig eindresultaat! Onze zolder is nu mijn favoriete plek in huis.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Vooraf hebben wij inspiratie gezocht op Pinterest. Daar zagen we mooie voorbeelden. Vervolgens hebben we onze dakkapel opgemeten om te bepalen hoe groot het bureaublad moest worden. We wilden graag een dik houten blad van 40 mm, maar wel betaalbaar. En zo kwamen wij uit bij OPMAATZAGEN.nl. Het blad kon op de mm nauwkeurig op maat gemaakt worden, waardoor het perfect past tussen de dakkapel. Toen het vuren houten paneel was besteld, konden de ladeblokken van de IKEA uitgezocht worden. Deze hebben we in elkaar gezet en vervolgens het houten blad er bovenop gelegd.

Afmetingen van mijn DIY project

280,5 x 68,5 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Tessa en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 206,39


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken