Zelf een kinderbureau maken met opbergruimte (Ikea) en vuren timmerpaneel op maat, door Bart

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Bart

Bart

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Bart

Om de ikea opbergruimte wat op te frissen heb ik een timmerpaneel gebruikt. De spatie tussen de 2 kasten zorgt ervoor dat er een kinderbureau is. Het zorgt ervoor dat het speelgoed netjes opgeruimd blijft. De kinderen hier zijn 3 en 6 jaar waardoor de hoogte van 57 cm een ideale hoogte voor hun is om aan te werken. Het is op zich ook een heel eenvoudig project waar de kinderen hopelijk veel plezier aan hebben.

Hoe ik dit project gemaakt heb

2 ikea kasten van 57 cm hoog en 99 cm breed. Hier heb ik er twee van gekocht als ondersteuning. Samen met de bakken zorgt dit voor een deel opbergruimte voor hun speelgoed. De kasten zet ik uit elkaar zodat ik aan een totale lengte van drie meter kom. Aan de zijkanten schroef ik het vuren timmerpaneel tegen de kast aan. Daarna leg ik de vuren timmerplank van drie meter op de kasten en schroef deze aan de onderkant vast.

Afmetingen van mijn DIY project

300 x 45,5cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Bart en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 157,53


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken