IKEA hack: Speelgoed meubel met TROVAST en IVAR onderdelen, door Sharona

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Sharona

Sharona

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Sharona laat zien hoe ze een slimme IKEA hack heeft uitgevoerd door Trofast en Ivar onderdelen te combineren en een speelgoed meubel te maken. Haar creatieve aanpak resulteerde in een praktische opslagoplossing die perfect is voor speelgoed. Ze deelt haar stappen en ideeën om anderen te inspireren om zelf aan de slag te gaan en unieke meubelstukken te maken die voldoen aan hun specifieke behoeften.

Omschrijving van Sharona

Een groot speelgoed meubel gemaakt van grenen hout, inclusief bureau met twee zit plaatsen voor kinderen. En veel opberg ruimte, door de speel bakken in de kasten.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De onderkant van het speelmeubel is gemaakt met twee kasten van IKEA, model TROFAST. Tevens de witte opbergbakken komen daar vandaan. Vervolgens een tussen ruimte uitgemeten voor het bureau, met voldoende zitplek voor twee kleuterstoeltjes. Wij hebben gekozen voor een meter aan zitplek. Boven op de kasten van IKEA, een grenen houten plaat bevestigd van OPMAATZAGEN.nl! Deze ligt over de gehele lengte en is tevens het bureau. Het blad is gevernist met een matte vernis laag, zodat er veilig gespeeld kan worden.

Afmetingen van mijn DIY project

280,0 cm breed x 44,0 cm diep x 53,0 cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Sharona en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 91,87


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken