Zelfgemaakt zwevend bureau van MDF, door Marloes

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marloes

Marloes

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving van Marloes

Marloes (Studio Yoisho) heeft haar werkkamer een make-over gegeven en daarbij een bureau gemaakt van 30 mm dik blank MDF wat zwevend hangt tussen twee muren. De totale lengte is meer dan 340,0 cm, dus ze heeft het bureau uit twee delen besteld en vervolgens aan elkaar gemaakt. De afwerking heeft ze zelf verzorgd door gebruik te maken van betonciré. Het resultaat is een super strak bureau met heel veel werkruimte! Hieronder meer over de werkwijze.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Marloes heeft gekozen voor een bureau van 346,5 cm breed en 55,0 cm diep. Bewust heeft ze voor een wat minder diep bureau gekozen omdat de ruimte niet heel groot is en ze er alleen met een laptop aan hoeft te werken. Als afwerking heeft ze voor 2mm afschuinen gekozen, zodat er geen scherpe randen meer aan het hout zitten. Om het bureau te plaatsen heeft ze eerst een houten frame gemaakt wat stevig aan de muur is bevestigd, zodat het bureaublad er stevig op kan liggen. Vervolgens heeft ze het bureaublad op het frame geschroefd en de gaten gevuld met schuimvuller. Als afwerking heeft Marloes gekozen voor een betonciré, die ze ook op de wanden en het plafond heeft aangebracht. En wat een prachtig resultaat is het geworden! Lees meer over haar aanpak op haar eigen blog.

Afmetingen van mijn DIY project

346,5 cm breed
55,0 cm diep
3,0 cm dik

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Marloes en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 146,24


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken