Extra opbergruimte en op maat gemaakt bureau, van Fanny

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

FANNY

FANNY

FR

Makkelijk

2 minuten

Fanny vertelt hoe ze praktische opbergruimte heeft toegevoegd met een bureau op maat. Zijn project combineert op slimme wijze een functionele werkruimte met doordachte opbergoplossingen. Volg zijn stappen voor meer informatie over het creëren van een gepersonaliseerde werkruimte die aan uw behoeften voldoet en tegelijkertijd het ruimtegebruik maximaliseert.

Beschrijving van Fanny

Transformatie van twee entreekasten tot kantoor- en bibliotheekruimte. Omdat het appartement voldoende opslagruimte had en een echte werkruimte nodig had, gescheiden van de slaapkamers, had ik het idee van dit kantoorgedeelte bij de ingang.

Hoe ik dit project heb afgerond

Wat de entree van het appartement betreft, moest men vasthouden aan zachte en neutrale tinten, het populierenmultiplex paste dan ook perfect bij het project. Het meubel dat de boekenkast ondersteunt is een Ikea-keukenkast, waarop ik een werkblad van 30 mm dik heb bevestigd. Hetzelfde blad van 30 mm werd gebruikt voor het bureau, tegenover de boekenkast, dit keer bevestigd op stalen beugels. Deze twee bladen, evenals de 18 mm dikke planken, werden eenvoudigweg geschuurd en vervolgens beschermd met een transparante matte vernis. De fronten van de kasten en laden werden geschuurd, voorzien van een grondlaag en vervolgens geverfd in dezelfde kleur als de entreemuren, voor een zachte en gemengde uitstraling. Een jaar later is er niets veranderd, de trays zijn keihard en de kleur is heel, heel licht vergeeld (wat voor ons consistent is vergeleken met de grenen latten die voor de claustra zijn gebruikt). Wat betreft de levering, producten snel geleverd en zeer goed verpakt , Ik ben heel blij met het resultaat en heb Tosize meerdere keren aanbevolen!

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

De kantoor/bibliotheekruimte is 1.30x2.30m. De panelen die in het plan worden gebruikt, zijn 60x130 cm en 30 mm dik

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van FANNY en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 468,40


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken