Je bent hier: Wandplanken met ledverlichting voor LEGO-collectie, door Simon

Wandplanken met ledverlichting voor LEGO-collectie, door Simon

1 minuut
Like deze post!
Wonen
Binnen
Klusniveau
Eindproduct
Omschrijving

In mijn game room heb ik een aantal planken gemaakt waar ik mijn Harry Potter LEGO verzameling op kan displayen. Goed gelukt door de planken op maat.

Wandplanken van MDF lakdraag

Het begon bij de plankenrails monteren aan een gips muur. Daarna heb ik de plankdragers in de plankenrails gedaan, dankzij OPMAATZAGEN.nl kon ik mijn project realiseren. Door 2 schuin afgezaagde planken kon het mooi in een hoek lopen. De planken waren zeer mooi afgezaagd. Na het plaatsen van de planken heb ik er Philips Hue led strips onder gemonteerd die mijn Lego doen oplichten. Dankzij de lak dragende MDF plaat kaatst het licht mooi terug en geeft het een mooi effect.

Wandplanken op maat

165,0×140,0x25,0 cm
100,0×75,0x25,0 cm

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Zeer goede service. Ik had 1 plank met een beschadiging (waarschijnlijk tijdens transport beschadigd) en 2 dagen later was er een vervangplank, samen met een reep chocolade en een handgeschreven excuus. Zeer attent. Het enige mindere punt is dat de planken omgewikkeld zaten in tape, hierdoor kwamen lijmrestanten op de planken. Dit duurde een aantal uur om schoon te maken. In een mail heeft OPMAATZAGEN.nl aangegeven verkeerde tape te hebben gebruikt. Al met al was het een 10 out of 10 ervaring en zal zeker hier weer bestellen.

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Rechthoek met afgeschuinde korte kant( 165,0, 140,0 ) x 25,0 cm
Eigen kenmerk: Links
4 x
78,48
78,48
4 x
2
2
Rechthoek met afgeschuinde korte kant( 100,0, 75,0 ) x 25,0 cm
Eigen kenmerk: Rechts
4 x
59,40
59,40
4 x
Gerelateerde projecten
>