Plank boven Amerikaanse koelkast van op maat gezaagd eiken timmerpaneel, door Walter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Walter

Walter

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Walter

Op maat gezaagde eikenhouten plank boven onze Amerikaanse koelkast gemaakt. Daarop mooi plek voor een IKEA wijnrek en kastjes voor de kookboeken. Zo hebben we de lege ruimte boven de koelkast mooi op weten te vullen. De plank was tot op de mm nauwkeurig zoals opgegeven en past dus perfect tussen de muur en keukenkast. Plankendragers gemaakt van het resthout en aan de voorkant afgewerkt met een houten lat zodat je de plankensteunen niet ziet.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eigenlijk niet heel veel bijzonders nodig gehad. Met een accutol, waterpas, handzaag, pluggen, schroeven en montagekit eigenlijk alles wat nodig was. Ik heb de plankensteunen gemaakt van het meegeleverde resthout. De op maat gezaagde eikenhoutenplaat van 95,0 cm breed en 65,0 cm diep rust los op de steunen. Ikea kastjes en wijnrek (op maat gemaakt) gebruikt om de ruimte goed en nuttig te benutten. Totaal ook slechts twee uur nodig gehad om het project te realiseren. Blij mee!

Afmetingen van mijn DIY project

95,0 cm breed en 65,0 cm diep

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Walter en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 177,97


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken