Zelfgemonteerde zwevende MDF wandplanken, door Mark

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Mark

Mark

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Mark

3 wandplanken. Op maat en in verstek gezaagd door OPMAATZAGEN.nl. Voorheen stond hier een kast waardoor de ruimte erg donker werd. Met deze planken kun je een hoop spullen kwijt en het onderste plankje is een knutsel/kleur tafel voor de kids.

Hoe ik dit project gemaakt heb

MDF panelen van 12 mm Elke MDF plank bestaat uit een boven en onder paneel, één lange zijde van elk paneel in 45 graden verstek gezaagd Het paneel aan de voorzijde is aan beide lange zijden in 45 graden verstek gezaagd en is 7,0 cm breed. Dit is tevens de dikte van 1 wandplank. Deze 3 panelen vormen 1 wandplank, door middel van hout aan de binnenzijde verstevigd en aan elkaar gelijmd. Vervolgens alles in de grondverf gezet, en afgelakt met een krasvaste Histor hout lak. Aan de muur 3 stukken hout bevestigd van 45 mm (links, rechts en aan de achterzijde) Hier schuif je de wandplanken dan overheen. Zo zijn deze zonder zichtbare bevestiging opgehangen.

Afmetingen van mijn DIY project

141,5 cm breed 61,0 cm diep 7,0 cm dik

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Mark en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 212,31


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken