Zwevende boekenplanken en schuifdeurtjes van MDF, door Julian

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Julian

Julian

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Omschrijving van Julian

Drie zwevende boekenplanken en vier schuifdeurtjes van MDF. De boekenplanken geven ons meer ruimte om de boeken en andere accessoires mooi op te bergen. De schuifdeurtjes verbergen o.a. de robotstofzuiger en geeft een mooiere uitstraling.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Gestart met het verven van de hoek in een nieuwe kleur. Na het aanbrengen van de verf & behang, hebben we met vurenhout een frame gerealiseerd voor de 3 boekenplanken. Deze hebben we goed in de muur vastgezet. Voor de zekerheid hebben we toen pas de metingen gedaan om de MDF planken te bestellen, om zo 100% zeker ervan te zijn dat alles perfect zou passen. Bij binnenkomst van MDF hebben we de boekenplanken gemonteerd op het frame met MDF schroeven, waarna we de schroefgaten gevuld hebben met MDF vuller. Hierna licht schuren, grondverf en twee laklagen erop met resultaat! Voor de MDF schuifdeuren hebben we enkel een hoekje er zelf in gezaagd om goed om de plint te passen. Deze ook licht geschuurd, grondlak en 2 lagen lak erop en dan konden ze gemonteerd worden. Al met al een heel mooi resultaat met een compleet vernieuwde hoek bij de open haard!

Afmetingen van mijn DIY project

Boekenplanken: Lengte: 151,0 cm Diepte: 25,0 cm Dikte: 8,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Julian en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 143,74


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken