Zelf een hoek wandplank op maat maken van mahonie timmerpaneel, door Peter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

P.

P.

NL

Gemiddeld

1 minuut

Standaard wandplanken voldoen soms niet aan de gewenste afmetingen of uitstraling. En daarom is zelf een wandplank maken een leuk DIY project. In dit project heeft Peter gekozen voor mahonie timmerpanelen. Het betreft zelf eens uitbreiding op al eerder zelfgemaakte wandplanken. Door het zaagwerk online te bestellen is dit een goed zelf uit te voeren project.

Omschrijving van Peter

Een hoekplank op plankdragers om Lego huizen op te plaatsen. De hoekplank is gemaakt van twee aan elkaar verlijmde Mahonie timmerpanelen. Dit is een uitbreiding op reeds eerder gekochte Mahonie timmerpanelen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

In aanvulling van eerder bestelde Mahonie timmerpanelen heb ik wederom een tweetal timmerpanelen online besteld. Daar zij nog niet de mogelijkheid hebben om een rechthoek uit een paneel te zagen heb ik twee panelen met een deuvel-verbinding aan elkaar bevestigd voor een oersterk geheel. Niet de standaard deuvels van 4,0 cm gebruikt, maar zelf deuvels van 10,0 cm gemaakt van een gerilde stok met een diameter van 8mm. Vervolgens dezelfde steunen van online bij een andere webshop aangeschaft om het geheel compleet te maken.

Afmetingen van mijn DIY project

51,0 x 38,3 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van P. en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 80,71


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken