Planken in bergruimte, door Peter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Peter

Peter

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

In de bergruimte boven wasmachine en droger was nog ruimte, die we niet gebruikten. Ik heb 3 planken en een balk besteld. Met de balken in een u vorm draagvlak gemaakt voor de onderste plank. Daarna met de balken nog een u vorm gemaakt voor, ja ja 😀, de bovenste plank. Er was nog een klein stukje over. Daar heb ik nog een klein plankje opgehangen. De planken liggen los en hebben afgeronde hoeken voor het geval iemand er met zijn hoofd tegenaan loopt. De planken bevallen Uitstekend!

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Ik heb pluggen gekocht en bijpassende lange schroeven, omdat ik door de balken van 44 mm heen moest. Voor iedere plank heb ik zeven gaten geboord en daarin de bakken gemonteerd met de pluggen en de schroeven. Daarbij heb ik met een waterpas ervoor gezorgd dat alles waterpas is opgehangen. Doordat de planken op maat gezaagd waren hoefde ik die er alleen nog maar in te schuiven. Het geheel is stabiel. Hoeft niets meer aan gedaan te worden.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

102,0 cm x 80,0 cm

en

55,0 cm x 25,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Peter en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 174,38


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken