Holle wandplanken en zitje op maat in MDF, door Karin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Karin

Karin

NL

Gemiddeld

1 minuut

Karin heeft met behulp van in verstek gezaagd MDF hele mooie en functionele holle wandplanken gemaakt. Door latjes op de muur te bevestigen schuiven deze holle wandplanken zo op hun plek.

Omschrijving van Karin

Ik heb drie IKEA pax kasten ingebouwd en een wandvullend meubel gemaakt door er een zitje en boekenplanken aan toe te voegen. Er zit ook elektra in de kast voor het opladen van telefoons etc.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb de deuren van de kasten iets hoger opgehangen, zodat de plint ervoor past. Het deel tussen de kast en het plafond heb ik dichtgemaakt met latjes van de bouwmarkt. Het op maat gezaagde hout heb ik gebruikt voor de holle wandplanken en het zitje. De holle wandplanken heb ik gemaakt door het in elkaar zetten van in verstek gezaagde planken. Ik heb alle planken en het zitje dezelfde kleur gegeven als de wand.

Afmetingen van mijn DIY project

450,0 cm breed en 260,0 cm hoog

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Karin en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 182,65


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken