Planken voor in de voorraadkast op maat, door Hendrik

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Henk

Henk

NL

Makkelijk

2 minuten

Hendrik laat in dit DIY project zien hoe hij zijn voorraadkast heeft omgetoverd tot een een keurig geordende opslag. Voor deze klus heeft hij MDF panelen met HPL op maat besteld. Lees meer over zijn aanpak en ervaring hieronder.

Omschrijving van Hendrik

De voorraadkast is voorzien van mooie MDF planken op maat gezaagd door deze online zagerij. Ik heb in dit project gekozen voor (wat duurdere) fantastische kwaliteit planken die er netjes uitzien en makkelijk schoon te houden zijn. Wat ons betreft een goede prijs kwaliteit verhouding. Zo kunnen we weer jaren vooruit met deze nette en geordende kast met veel ruimte om voorraad in te zetten. De kast is met deze praktisch ingedeeld en er is veel extra ruimte gecreëerd voor flessen, pakken, schoonmaakspullen en groter zaken die onderop kunnen worden geplaatst in de kast. We zijn er blij en tevreden mee.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De planken hebben we 25 cm breed laten zagen. En om en om op de onderkant van de traptreden geschroefd voor extra stevigheid. Vastgemaakt met zwarte matte beugels, zo'n, 17 stuks zodat eea goed en vast aan de muur is komen te zitten. De ruimte tussen de planken is zodanig ruim dat een grote fles er tussen geplaatst kan worden. Behalve bij de onderst en een na onderste plank zodat je nog wat meer ruimte overhoudt onderop voor grotere dozen of voor kratten. Begonnen met planken bovenin en van daar uit naar onderen gewerkt. Hierbij een klusjesman ingeschakeld die eea heeft uitgevoerd. Op deze wijze is alles heel stabiel en stevig geworden.

Afmetingen van mijn DIY project

25,0 cm breed
Lengte tot aan onder de traptreden. Tot aan de muur van tevoren opgemeten.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Henk en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 508,15


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken