Een gezaagde grenen timmerpaneel voor meer opbergruimte, door Peter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Peter

Peter

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Een extra legplank is altijd handig om spullen op te ruimen. In dit DIY project laat Peter zien hoe extra opslag heeft gemaakt in zijn opbergruimte. Door een grenen timmerpaneel op maat te bestellen was dit een eenvoudige klus.

Omschrijving van Peter

In heb een bergruimte. Daarin was nog een onbenut deel aan een muur beschikbaar. Daar heb ik een mooie plank opgehangen van een grenen timmerpaneel.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb gekeken hoeveel ruimte beschikbaar was. Daarna de maat opgemeten van de gewenste plank. Verder heb ik naar het materiaal gekeken dat het beste bij de rest zou passen. Ik heb nagedacht over afwerking van de plank. Afronding aan drie kanten, zodat het mooi is en niet scherp. Ik heb bedacht met welke steunen kan ik de plank ophangen en welke pluggen, schroeven en boor heb ik nodig. De plank wordt niet zwaar belast, dus de eisen waren niet erg hoog. Bij het ophangen vroeg ik me af, eerst steunen aan de plank en dan aan de muur of eerst steunen en plank daarna vastschroeven. Het laatste gekozen door beperkte ruimte.

Afmetingen van mijn DIY project

130,0 x 50,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Peter en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 60,53


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken