Witte keukenplankjes op maat voor aan de wand, door Najoua

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Najoua

Najoua

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Laat je wandplakjes voor in de keuken op maat te laten zagen! Najoua liet het zaagwerk door ons doen en daardoor had ze snel en gemakkelijk extra ruimte in de keuken om haar keukenapparatuur in op te bergen, super effectief! Najoua ging voor een stoere, dikke plank van vuren timmerpaneel. Een sterk houten paneel dat zich gemakkelijk laat monteren. Zo had ze de loze ruimte in haar keuken snel en praktisch opgevuld. Dat is écht handig!

Omschrijving van Najoua

In de keuken had ik een loze ruimte waar ik graag iets aan wilde doen. Ik had wat apparaturen die wat ruimte in beslag namen. Nu heb ik die loze ruimte goed kunnen benutten en staat mijn keukenblad er nu netjes bij.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Dit was een makkelijke klus om zelf uit te voeren. De drie vuren timmerpanelen heb ik eerst zacht geschuurd. Na het schuren heb ik de drie timmerpanelen gebeitst en nog een keer geschuurd. Tot slot heb ik de panelen gelakt met een laag witte hoogglans. Voor een optimale dekking heb ik de panelen opnieuw geschuurd en de laatste laklaag aangebracht. Na een droogperiode van 8 uur heb ik onze prachtige witte panelen geplaatst

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Najoua en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 142,62


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken