Planken met LED-verlichting in nis in de keuken

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Liz

Liz

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Liz

In onze nieuwe keuken hadden we een loze ruimte naast de koelkast en de oven. Voorheen zat hier een koof voor allerhande leidingen maar die is tijdens de plaatsing van de nieuwe keuken verwijderd. Door het weghalen van de koof konden we een aantal planken in deze nieuw ontstane nis realiseren. Op die manier krijgen we extra bergruimte. Handig! Omdat we andere elementen in de keuken hebben die van notenhout zijn, viel de keus op notenhouten timmerpanelen voor de planken. Verlichting in de planken maakt het geheel af.

Hoe ik dit project gemaakt heb

In de planken heb ik gleuven gefreesd waarin ik LED strips kon laten verzinken. Op die manier zijn ze mooi weggewerkt. De kabels voor de verlichting heb ik aan de kopse kant van de planken in de achterwand laten verdwijnen (zie laatste foto). Tot slot hebben we de planken geolied om ze water- en vuilafstotend te maken. De planken hebben we opgehangen door middel van kleine niet te opvallende planksteunen die we aan de zijwanden hebben bevestigd.

Afmetingen van mijn DIY project

De notenhouten planken hebben een formaat van 26,0 x 32,0 cm. Dikte is 26mm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Liz en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 164,69


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken