Op maat gemaakte hoekplanken van gezaagd berkenmultiplex van Alexander

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Alexander

Alexander

AT

Gemiddeld

1 minuut

In dit doe-het-zelf-project laat Alexander zien hoe hij hoekplanken maakte van online besteld berkenmultiplex. Lees hieronder meer over zijn aanpak en ervaringen.

Beschrijving van Alexander

In de woonkamer (thuiskantoor) werd een hoekplank geplaatst, waar ook de vele planten staan.

Hoe ik dit project heb gedaan

Korte schets, ik wilde de ruimte bij het raam niet ongebruikt laten. De driehoekige planken moeten groot genoeg zijn om er een paar mappen op te kunnen plaatsen, daarnaast kunnen sommige planten goed overweg met weinig licht, ik zocht er een nieuwe plek voor. Helaas was de gewenste snit niet mogelijk bij de plaatselijke bouwmarkt, dus heb ik online onderzoek gedaan en de planken besteld. Eerst de hoekbeugels vastgeschroefd, daarna de beugels op de planken. Aan het einde was er het afwerken van de randen - het project (inclusief voorbereiding en schoonmaak) was na 3 uur voltooid (ik was alleen).

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

55,0 cm en 80,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken