Wandplank in de keuken, door Jana

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een Beuken Timmerpaneel gelakt in dezelfde kleur als de achterwand en daarna gemonteerd boven het aanrecht. Twee metalen plankdragers gebruikt om het de plank op te hangen.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Ik heb een plank Beuken Timmerpaneel A/B bij OPMAATZAGEN.nl besteld en gelakt in de kleur van de keukenwand (RAL 9010).
Het lijkt wellicht zonde om zo'n houtsoort te lakken, maar ik wilde graag een plank die hopelijk minder werkt dan een zachthout plank en om niet te veel houtkleuren in huis te hebben.

Ik heb de plank bevestigd met twee Tiptoe plankdragers. Het resultaat is eenvoudig en oersterk en ik ben er erg blij mee.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

160,0 x 21,5 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken