Retro wandkast van Eiken Timmerpaneel, door Thomas

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Thomas

Thomas

NL

Makkelijk

2 minuten

Door middel van een zwart wandsysteem heeft Thomas planken kunnen monteren aan de muur van Eiken Timmerpanelen. Door meerdere planken te monteren aan de muur kan hij naast fotolijstjes ook andere decoraties op kwijt. Een leuke retro DIY project. Wat ook écht handig is voor in je woonkamer!

Omschrijving van Thomas

Met de planken van OPMAATZAGEN.nl hebben we een wandsysteem gemaakt met daarop deze eikenhouten planken. De witte tv-kast hebben we bij de IKEA gekocht. Op basis daarvan hebben we de planken besteld.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Bij de bouwmarkt hebben we het zwarte wandsysteem gekocht en aan de muur geschroefd. De eiken planken hebben we 3 keer gelakt met houtlak die we bij een verf speciaalzaak hebben gekocht. Nadat dit gedroogd was hebben we dit op de steunen vast gemaakt en was de kast al helemaal klaar. Het wandsysteem en de planken hebben we via internet gekocht. Het systeem is thuis bezorgd en de planken hebben we zelf opgehaald. De service was snel. Op de millimeter konden we precies aangeven hoe groot de planken moesten zijn. Daardoor paste het perfect bij onze tv-kast. Online konden we niks vinden wat aan onze wensen voldeed. Door het op maat te laten maken was het precies wat we zochten! We zijn ook blij met de kwaliteit van het hout!

Afmetingen van mijn DIY project

Grote plank: 240,5 cm x 41,7 cm (dikte = 19 mm) Kleine planken: 60,0 cm x 30,0 cm *dikte = 19 mm)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Thomas en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 1.039,47


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken