Keuken bar en boekenplank van Eikenhout, door Leide

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Leide

Leide

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Ik heb in mijn keuken een barretje gemaakt voor een snel ontbijtje en om lekkere kopjes koffie te zetten of een wijntje te drinken.

Zelfgemaakte keukenbar en wandplank

Ik heb het werkblad en boekenplank op maat besteld met afgeronde hoeken voor een leuk effect. Het hout is licht eiken en dit heb ik behandeld met een beits voor binnen meubilair om het water en vuil afstotend te maken, zeker belangrijk in de keuken. Vervolgens heb ik online via TipToe Design Bartafel poten besteld van 110 hoog en een wand bevestiging systeem en dit voor het werkblad en de boekenplank aan de muur bevestigd.

Eikenhout op maat gezaagd

Werkblad: 105,0 cm breed en 40,0 cm diep
Boekenplank: 105,0 cm breed en 20,0 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken