Je bent hier: Bureaublad van Zwart MDF, door Rick

Bureaublad van Zwart MDF, door Rick

Like deze post!
Ruimte
Wonen
Binnen
Klusniveau

Ik had een stevig en groot bureaublad nodig voor op mijn werkkamer. Ik zocht een donker bureaublad met de juiste afmeting en uitstraling die zou passen bij de rest van de inrichting. Ik kwam via Google bij OPMAATZAGEN.nl uit en koos daar voor MDF Zwart V313.

Ik heb de lange zijde laten afronden aan de bovenkant om het blad zo comfortabel mogelijk te maken. Ik heb er voor gekozen om dit blad verder onbehandeld te gebruiken omdat deze look mij erg aansprak.

Het bestelproces ging snel en makkelijk en de bezorgen heeft even geholpen om het blad de trap op te tillen aangezien deze nogal groot was.

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Rechthoek200,0 x 80,0 cm
Afwerkingen
Lange zijde 1
Product eigenschappen
1 x
Product niet beschikbaar
Product niet beschikbaar
1 x
Gerelateerde projecten
>