Nieuw eiken bureaublad op maat gemaakt, door Danny

Like deze post!
Ruimte
Wonen
Binnen
Klusniveau
Eindproduct
Omschrijving

Ik heb mijn oude bureaublad vervangen met een nieuw bureaublad van Eiken. Het onderstel van mijn “oude bureau” heb ik gemonteerd aan het nieuwe blad.

Een eiken bureaublad monteren

Allereerst heb ik opgemeten welk formaat ik wilde bestellen. Nadat ik het blad ontvangen heb, heb ik als eerst het oude blad van het onderstel af gehaald. Daar het een bureau van een bekend Zweeds merk is was de bevestiging wel een dingetje. Maar dat heb ik uiteindelijk opgelost door haken te gebruiken waardoor het bureaublad muurvast zit.

Los daarvan heb ik het nieuwe blad eerst geschuurd, ingesmeerd met lak, nogmaals geschuurd en weer ingesmeerd en dat uiteindelijk nog 1 keer. Het blad is nu mooi beschermd tegen viezigheid en ziet er hartstikke netjes uit.

Bureaublad van eiken op maat bestellen

180,0 x 80,0 cm

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Goed! Snelle levering, precies op maat tegen een goede prijs.

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Rechthoek (gezaagd)180,0 x 80,0 cm
Afwerkingen
Lange zijde 1
Lange zijde 2
Korte zijde 1
Korte zijde 2
Product eigenschappen
1 x
Product niet beschikbaar
Product niet beschikbaar
1 x
Overige gebruikte items
Gerelateerde projecten
>