Zelfgemaakt hoofdbord en kastdeuren van Vuren Timmerpaneel, door Mees

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Mees

Mees

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Mees

Mees maakte een prachtige ombouw om de verwarming achter ons bed, die gelijk als hoofdbord dient. De Ikea kastjes kwamen we tegen en passen er goed bij. Ook de bed ombouw is van de Ikea, en hebben we tweedehands gekocht (Espevar). We wilden graag een houten hoofdbord, maar het meeste wat we zagen was niet passend of heel duur. De open kleding kast tegen de wand kreeg mooie, vurenhouten schuif deuren. Dat geeft een heel rustige, Scandinavische uitstraling.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het plan hadden we al een tijdje in ons hoofd. We hebben de maten opgemeten, en zijn eerst op zoek gegaan naar een houten bedombouw wat bij ons idee zou passen. Daarna bij OPMAATZAGEN.nl precies de goede maten besteld, ideaal! En toen aan de slag! Bovenop de plank hebben we twee roosters ingebouwd voor de verwarming die erachter zit, zodat de warmte er nog doorheen kan. De klus duurde ongeveer een dag, en toen was het klaar.

Afmetingen van mijn DIY project

Van het hoofdbord is de breedte 297,0 cm en de hoogte 110,0 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Mees en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 575,13


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken