Thuiswinkel Waarborg

Van koelkast naar ruime opbergkast

Van koelkast naar ruime opbergkast
Van koelkast naar ruime opbergkast
Van koelkast naar ruime opbergkast
Van koelkast naar ruime opbergkast

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Omschrijving

Omdat een keuken groeit door de jaren heen was er een behoefte aan een extra kast. Ik heb dit gerealiseerd door een amerikaanse koelkast naast de oude koelkast te plaatsen en die ruimte te gebruiken als kast. Maar hoe krijg ik daar mooie planken voor, aangezien ik niet 100% handig ben met hout?

Plaats legplanken voor meer opbergruimte!

Na het meten en bestellen (wat trouwens heel makkelijk ging) heb ik alvast de liggers van hout geplaatst met een dubbele waterpas en vastgezet met korte schroeven en lijm. Toen de planken binnenkwamen (netjes verpakt en zonder schade) was het een kwestie van in de kast plaatsen en ook hier weer korte schroeven gebruikt en houtlijm. De zijkanten heb ik afgekit met transparante kit (op de foto's zijn ze nog ruw en moest ik ze nog schuren) en was ik meteen klaar.

Legplanken op maat

Daarom eerst de binnenmaat van de kast opgenomen (overal gelukkig gelijk) en vervolgens bij OPMAATZAGEN.nl vijf planken bestelt. Voor de stevigheid heb ik https://www.opmaatzagen.nl/hout-plaatmateriaal/multiplex/multiplex-berken-b-bb 24,0 mm gekozen, dit past qua kleur ook mooi bij de binnenkant en in de maat 57,0 x 56,4 cm (Rechthoek), waarbij ik de voorkant heb laten afronden.

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Dank zij jullie was dit een hele makkelijke klus en het eindresultaat laat ik nu met trots zien. Ook jullie bestel proces is zeer gebruiksvriendelijk. Dank.

Geen resultaten gevonden