Bureau en wandplanken van beukenhout, door Laura

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Laura

Laura

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Laura heeft van timmerpaneel beuken een heel leuk hoekje gecreëerd. Het bureaublad en de legplanken zijn beide van Beuken wat het samen een mooi geheel maakt. Door bij de legplanken en bij het bureau witte minimalistische ondersteuning te gebruiken blijft het luchtig ondanks de beuken panelen. 

Het bureau en de wandplanken van Laura

Ik richtte mijn bureauhoek opnieuw in met een houten bureaublad en 2 bijhorende wandplanken, beide in beukenhout. Het bureau gaf ik stalen hairpin poten en de planken minimalistische witte plankdragers.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik schuurde het houten tafelblad en de planken eerst goed op met schuurpapier om het oppervlak mooi gladjes te maken.

Nadien heb ik deze behandeld met 1 laagje hardwaxolie Natural 3041 van Osmo om het hout te beschermen tegen vocht en vlekken. Deze hardwaxolie laat het hout zijn natuurlijke kleur behouden en blijft mat. Het bureaublad heb ik nadien gemonteerd op 4 witte stalen 'hairpin' poten. En ziezo, deze was klaar!

Ten slotte hing ik de wandplanken aan de muur met 4 witte minimalistische plankdragers. Nu heb ik een heel gezellig bureauhoekje met een Scandinavische look. Ik ben heel erg tevreden!

Afmetingen van mijn DIY project

Bureau:

155,0 × 77,0 cm

Wandplanken:

1. 115,0 × 25,0 cm

2. 69,0 × 25,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Laura en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 263,70


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken