Inbouw kasten van MDF voor de kinderkamer, door Rick

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Rick

Rick

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Doorlopende ensuitekasten vanaf begane grond zijn op de eerste verdieping inbouw (kleding) kasten geworden in de kinderkamer. 1 Zijde met legplanken en een roede. De andere zijde met meerdere legplanken.

Inbouw kasten op maat

Na het winnende bod op een prachtig jaren 30 huis was de renovatie van de kinderkamer aan de beurt. De ensuite kasten van de begane grond lopen door tot boven en deze kasten zijn uitermate geschikt als kledingkast. Helaas is geen enkele muur noch hoek recht in een 30’er jaren woning. OPMAATZAGEN.nl was hierbij de uitkomst. Na het opgeven van de juiste maten ontving ik binnen enkele dagen de planken. Op maat en gegrond. Binnen luttele uren waren de kasten af!

de afmetingen van het project

110,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Rick en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 211,86


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken