Ronde eettafel op maat, door Yvonne

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Yvonne

Yvonne

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Inspiratie voor je eigen eettafel

Wil jij een unieke eetplek in jouw woning? Laat je inspireren door het DIY-project van Yvonne. Met een diameter van 140 cm heeft zij een prachtige ronde eettafel gecreëerd die perfect in haar eetkamer past. Deze parel is het toonbeeld van zelfgemaakte elegantie en een inspirerend voorbeeld van wat jij met een beetje creativiteit en de juiste materialen kunt bereiken.

De opbouw van de eettafel

De tafel is volledig op maat gezaagd met de expertise van OPMAATZAGEN.nl. De basis bestaat uit Multiplex Populier Lakdraag, een keuze die niet alleen voor een moderne uitstraling zorgt, maar ook een kwaliteit garandeert. Dankzij de lakdraaglaag kon Yvonne de tafel een verfijnde, grijze kleur geven die aansluit bij het interieur van haar eetkamer.

Unieke details die de tafel kenmerken

Bij het ontwerpen van deze tafel stond eenvoud centraal. Geen overbodige versieringen, maar wel een gladde afwerking en strakke lijnen. De subtiele, licht opstaande randen geven een speels effect en dragen bij aan het unieke ontwerp. De diameter van 140 cm maakt het een ruime tafel waar gezellige etentjes en lange avonden gegarandeerd zijn.

Zelf een eettafel maken: flexibiliteit en budget

Zelf een meubelstuk zoals deze eettafel maken, biedt ongekende voordelen. Yvonne kon de maat specificeren, waardoor de tafel perfect in haar ruimte past. Je hebt volledige vrijheid in materiaalkeuze en bepaalt zelf het budget. Daarnaast is het een duurzame optie omdat je enkel materiaal gebruikt dat nodig is, wat afval minimaliseert.

Een finishing touch in Scandinavische stijl

Is het project af? Dan is het moment om over de stijl te spreken. Yvonne's eettafel ademt een minimalistische Scandinavische stijl, een trend die zich kenmerkt door eenvoud, functionaliteit en een liefde voor natuurlijke materialen.

De voordelen van Multiplex Populier Lakdraag Grijs Durapaint 18 mm

Tot slot, het gebruikte hout voor Yvonne's tafel verdient bijzondere aandacht. Multiplex Populier Lakdraag Grijs Durapaint 18 mm is een veelzijdige houtsoort die goed te bewerken is. Het heeft een gladde afwerking die zich makkelijk laat verven en is daarnaast licht van gewicht, waardoor de tafel eenvoudig te verplaatsen is. De dichtheid van het hout zorgt voor een stevige structuur en een lange levensduur, wat het een ideale keuze maakt voor een dergelijk meubelstuk.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Yvonne en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 382,72


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken