Legplanken in voor boekenkast van oude paneeldeurkast, door Harry

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Harry

Harry

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Met behulp van vuren timmerpaneel 28mm heeft Harry legplanken gemaakt. In zijn oude boekenkast, met historische paneeldeuren uit Egypte, is met deze legplanken op maat ruimte ontstaan voor het opslaan van boeken. 

Omschrijving van Harry

Voor de vervanging van de bestaande losse boekenkast hebben we een inbouw boekenkast gemaakt. De deuren van de kast zijn oude paneeldeuren uit Egypte, waardoor het een eyecatcher wordt in het ons interieur.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Voor dit project hebben we een boekenkast gemaakt met oude paneeldeuren. Deze paneeldeuren zijn afkomstig uit Egypte. Om de verf te verwijderen zijn de paneeldeuren geloogd. De totale hoogte van de boekenkast is 245 cm; de hoogte van de paneeldeuren is 232 cm. Het frame van de kast is gemaakt van vurenhout. De buitenkast van de kast is opgebouwd met gipsvezelplaten. Als legplanken zijn Vuren Timmerpaneel 28 mm gebruikt, welke we online hebben besteld. Als bevestiging van de planken is gebruik gemaakt van keeplatten en woutermannen, zodat de hoogte van de planken altijd aangepast kan worden.

Afmetingen van mijn DIY project

Totale afmeting boekenkast

Breedte: 116,0 cm

Diepte: 36,0 cm

Hoogte: 245,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Harry en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 105,88


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken