Een zelfgemaakte boekenwand van legplanken, door Tove

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Tove

Tove

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Tove

Tijdelijk hadden we hier twee IKEA Billy kasten staan, maar dat voelde niet als een geheel van de ruimte. Dus we hebben een Boekenwand gemaakt die echt bij de ruimte hoort. Met de rails aan de muur kun je zelf bepalen hoe hoog en hoe diep je de planken wilt hebben. Online hebben we een mooie plank (multiplex interieur populieren) gekozen, wit aan de boven/onderkant, met een rand waarin je de lagen van het materiaal ziet. Dit geeft een leuke uitstraling.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De rails en plankdragers komen van praxis. Die zijn in verschillende hoogtes, dus je kunt kiezen of je de hele muur wilt, of een gedeelte. Ik wilde de planken niet te diep, dus gemeten welke diepte ik nodig had om de bordspellen precies te laten passen. Voor de keuze planken eerst wat proefstukjes besteld. Het was fijn om het materiaal in het echt te zien en daar onze keuze op te baseren. Voor de dikte van de plank heb ik 18mm aangehouden.

Afmetingen van mijn DIY project

97,0cm breed en 200,0cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Tove en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 127,77


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken