DIY planken voor broden in bakkerijwinkel, door Loes

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Loes

Loes

NL

Makkelijk

3 minuten

Maak zelf unieke broodplanken voor je bakkerij

Droom je van een rustieke en functionele toevoeging aan je winkelinrichting? Loes liet zien hoe je met een beetje creativiteit en de hulp van OPMAATZAGEN.nl een aantrekkelijk en praktisch display voor broden in je bakkerij kunt creëren. In dit project zijn stevige en stijlvolle planken gebruikt, perfect afgestemd op de maten die nodig waren voor haar bakkerij.

Praktisch en stijlvolle oplossing

De op maat gezaagde Beuken Timmerpaneel A/B 27 mm planken vormen de basis van dit project. Dankzij hun natuurlijke uitstraling en robuuste kwaliteit zijn ze niet alleen functioneel, maar voegen ze ook echt iets toe aan het interieur van de winkel. Deze broodplanken passen perfect bij de warme uitstraling van een bakkerij, waar de geur van versgebakken brood in de lucht hangt en de ambachtelijke producten in het middelpunt staan.

Hout met karakter

Beukenhout staat bekend om zijn duurzaamheid en mooie, egale nerf, wat het een populaire keuze maakt voor interieurprojecten zoals deze. Loes heeft ervoor gekozen om de natuurlijke kleur van het hout in ere te houden, waardoor de aandacht volledig op de broden ligt. Daarnaast maakt beukenhout met zijn natuurlijke kleurvariaties elk stuk uniek, wat bijdraagt aan een authentieke ambiance van de bakkerijwinkel.

Een perfecte match met de winkelomgeving

De broodplanken zijn geplaatst tegen een neutrale achtergrond die harmonieert met het warme hout en de goudbruine tinten van het brood. Dit project bewijst dat je met materialen zoals het Beuken Timmerpaneel A/B 27 mm van OPMAATZAGEN.nl een sfeervolle hoek kunt creëren die klanten uitnodigt om de tijd te nemen en te kiezen uit een diversiteit aan broden.

Zelf aan de slag – voordelen op een rijtje

Een project als dit heeft meerdere voordelen. Doordat je zelf de maatvoering en het materiaal bepaalt, kun je een oplossing samenstellen die naadloos aansluit bij je wensen. Loes heeft bijvoorbeeld de planken precies op de vereiste lengte laten zagen door OPMAATZAGEN.nl. Dit biedt flexibiliteit van ontwerp en zorgt voor een perfecte pasvorm in de bakkerij. Bovendien houd je door zelf projecten uit te voeren de kosten laag en kun je genieten van de voldoening die zelfgemaakt werk met zich meebrengt.

Een tastbare toepassing van natuurlijke elegantie

In termen van stijl stralen de zelfgemaakte broodplanken van Loes een rustieke charme uit, die zo kenmerkend is voor ambachtelijke bakkerijen. De no-nonsense opbouw, in combinatie met de visuele warmte van het beukenhout, vormt een aantrekkelijk geheel dat past bij zowel moderne als traditionelere interieurs.

Beukenhout: de kenmerken en voordelen

Beuken Timmerpaneel A/B 27 mm heeft diverse voordelen. Het hout is hard en zwaar, maar toch makkelijk te bewerken. Het lichte kleurspectrum past binnen veel verschillende stylen en is ideaal voor het presenteren van producten. Het gladde oppervlak maakt het ook gemakkelijk schoon te houden, essentieel voor elk oppervlak waar voeding wordt gepresenteerd. Kortom, het is een slimme

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Loes en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 350,48


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken