Planken en werkblad van eiken op maat, door Ben

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

ben

ben

NL

Makkelijk

1 minuut

In dit project deelt Ben zijn vaardigheden als houtbewerker en toont hij hoe hij op maat gemaakte eiken planken en een werkblad heeft gemaakt. Zijn aandacht voor detail en ambachtelijke vaardigheden resulteren in functionele en esthetisch aantrekkelijke toevoegingen aan zijn ruimte.

Omschrijving van Ben

We hebben een kleine keuken die wat uitbreiding van het werkblad en extra planken nodig had. We houden van eikenhout, vandaar de keuze die we hebben gemaakt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We bespraken eerst hoeveel extra opbergruimte we nodig hadden en kozen toen 3 planken en een werkblad om de nieuwe keukenmachine op te bergen. Daarna hebben we al het hout geschuurd tot 400 grind en blinde plankdragers gebruikt. Daarna hebben we de hele look afgemaakt met houtolie.

Afmetingen van mijn DIY project

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van ben en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 622,80


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken