Schappen voor extra opbergruimte in schuur, door Pepijn

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nlStart direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

pepijn

pepijn

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Samenvatting

In de schuur van Pepijn is alles weer netjes en opgeruimd! Hij heeft namelijk schappen gemaakt van Multiplex. De schappen worden goed ondersteund en zijn van 30 mm dik zodat het een stevig geheel is. Pepijn heeft voor multiplex populier gekozen: een sterke houtsoort! Multiplex populier is wel een zachte houtsoort en wordt onbehandeld bezorgd, daarom dat het belangrijk is deze panelen goed te beschermen. Ook daar heeft Pepijn voor gezorgd door het paneel 2 × af te lakken met houtverf. Benieuwd naar zijn tips? Lees snel verder! 

Schappen in schuur, door Pepijn

Met 30mm multiplex is er een 4-tal schappen gerealiseerd in de schuur. Omdat er zware dingen op komen te staan zijn er zware schapdragers gebruikt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Er zijn 4 planken van 30mm multiplex onbehandeld binnengekomen. Bij alle 4 de planken zijn eerst hoeken afgehaald zodat er bij binnenkomst van de schuur geen hoofd gestoten kan worden. Hierna zijn de scherpe randjes geschuurd. Omdat het multiplex al vrij glad van zichzelf was is het geheel nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is er 2x witte houtverf overheen gegaan. Het tegen de muur aan bevestigen is gedaan met zware steunen omdat er veel gewicht op komt te staan.

Afmetingen van mijn DIY project

4 planken van 36,0 cm diep en 200,0 cm breed

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van pepijn en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

4 items in totaal

€ 521,48


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken