Nieuwe legplaten van MDF voor in de stellingkasten, door Claudia

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Claudia

Claudia

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Op deze pagina lees je over de DIY ervaring van Claudia die nieuwe legplaten van MDF heeft gemaakt voor haar stellingkasten. Claudia deelt haar ervaring en de stappen die ze heeft genomen om deze functionele upgrade te realiseren. Ze beschrijft hoe ze heeft besteld, het materiaal heeft laten zagen en alles heeft gemonteerd om haar opbergmeubel langer te kunnen gebruiken! Met haar zelfgemaakte legplaten heeft Claudia haar stellingkasten geoptimaliseerd en kan ze haar spulletjes weer netjes kwijt. Laat je inspireren en ga zelf ook aan de slag!

Omschrijving van Claudia

De oude platen van de stellingkasten waren door vocht niet meer bruikbaar. Daarvoor heb ik nieuwe MDF en hardboard platen op maat laten zagen. En zo ook een bureaublad.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De MDF lakdraagfolie platen waren voor stellingkasten van de Gamma. Ze passen perfect en de stellingkasten zijn weer als nieuw. De op maat gezaagde platen er in leggen en klaar. Bij de andere stellingkast moesten er eerst nog hoeken van 2x2 cm uit gezaagd worden met de decoupeerzaag. Daarmee een bureaublad met de MDF-platen gerealiseerd. 

Afmetingen van mijn DIY project

De legboarden hebben de op maat gezaagde maat behouden.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Claudia en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 151,34


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken