Extra planken in inbouwkast van op maat gezaagd MDF Lakdraagfolie, door Aylin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Aylin

Aylin

NL

Heel makkelijk

2 minuten

In dit DIY project laat Aylin zien dat een klus ook heel gemakkelijk geklaard kan worden! Ze bestelde MDF Lakdraagfolie op maat om extra planken in haar inbouwkast te maken, zodat een andere kast in haar kamer weg kon en ze meer ruimte heeft. Bekijk het resultaat en haar aanpak in dit blogbericht.

Omschrijving van Aylin

Deze ingebouwde kast had eerst alleen een kledingrek en ik gebruikte hem niet voor kleren. Ik had een boekenkast in mijn slaapkamer die veel ruimte in beslag nam, waardoor ik besloten had om de ingebouwde kledingkast om te toveren tot een ingebouwde boekenkast. Ook had ik geen plek waar ik mijn printer kwijt kon, maar nu dankzij de boekenkast die ik gebouwd heb wel. De stekker van de printer kan nu ook gelijk het stopcontact in zonder dat ik de printer telkens moet verplaatsen. Ik ben er dus erg blij mee!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb voor dit project 3 planken MDF met lakdraagfolie van 18 mm gebruikt. Ik had thuis stukjes hout liggen en daar heb ik 6 van op maat gezaagd. Vervolgens heb ik de 6 stukken hout met constructie/montage lijm aan de muren geplakt. Daarna heb ik dit 24 uur laten drogen en heb ik het niet belast met de planken of iets dergelijks. Toen dit gedroogd was, zette ik de planken een voor een op de geplakte stukken hout. Voor de rest heb ik de planken niet bewerkt of iets, de randjes die niet wit zijn zitten mij dus ook niet erg dwars. Het was een erg simpel proces dankzij de al op maat gesneden planken!

Afmetingen van mijn DIY project

De afmetingen van elke plank zijn:
Lange zijde: 86,0 cm
Korte zijde: 48,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Aylin en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 91,60


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken