Extra kastplanken toevoegen aan bestaande kast op zolder onder schuin dak, door Maarten

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Wouter

Wouter

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Zelf kastplanken toevoegen aan een bestaande kast was nog nooit zo makkelijk. Maarten had behoefte aan extra kastruimte in zijn kast op zolder. Na het opmeten van de maten bestelde hij zijn op maat gezaagde panelen online. Het resultaat is een praktische kast met heel veel opbergruimte, erg handig die extra kastplanken!

Omschrijving van Maarten

In dit project heb ik mijn inbouwkast uitgebreid met kastplanken. Ik doe veel aan voedselfotografie en heb nu alle ruimte om mijn props te bewaren en snel terug te vinden!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik ben net verhuisd en de bestaande inbouwkast wilde ik gaan gebruiken om al mijn fotografiespullen in op te slaan. Omdat ik veel voedsel en macrofotografie doe heb ik veel ruimte nodig maar wel verdeeld in verschillende opbergvakken. In dit geval veel planken om mijn props geordend te kunnen neerzetten en terugvinden. Om de planken te kunnen plaatsen heb ik in een andere webshop simpele legplankdragers besteld. Omdat de planken exact passen blijven de planken stevig liggen en hoeft er niet extra in de planken gefreesd te worden om de legplankdragers in het hout te laten vallen.

Afmetingen van mijn DIY project

De bestaande kast is gebouwd op zolder met schuin dak. Is 55,0 cm diep, 250,0 cm hoog. Boven 105,0 cm breed loopt schuin af naar 246,0 cm breed. Binnen in de kast heb ik planken laten zagen 54,5 cm lang en 39,0 cm breed

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Wouter en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 138,60


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken