Thuiswinkel Waarborg

Een strakke vensterbank op maat voor een oud huis, door Sharon

Een strakke vensterbank op maat voor een oud huis, door Sharon
Een strakke vensterbank op maat voor een oud huis, door Sharon
Een strakke vensterbank op maat voor een oud huis, door Sharon

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

2 minuten

Heel makkelijk

De zomer is de uitgerekende tijd om aan de slag te gaan in je huis. Of het nu een nieuw huis is of een huis wat je al een tijdje hebt; er is altijd wat te doen! Dit hoeven geen grote klussen te zijn, maar kunnen ook kleine dingen zijn die je al een tijdje wilt doen. Nu je wat meer tijd hebt in de zomer kun je die mooi oppakken! Dat heeft Sharon ook gedaan. Zij heeft 30 mm MDF op maat laten zagen om een nieuwe vensterbank te maken. Oftewel: ze heeft haar handen uit de mouwen gestoken en is aan het klussen gegaan met hout.

De vensterbank van Sharon

Een vensterbank vinden voor een jaren 30 woning met een groot raam is niet makkelijk. De maten wijken af van de standaard vensterbanken van tegenwoordig. Om de vensterbank netjes te vervangen, moet je dus zelf aan de slag. Dit kan natuurlijk met een handzaag of een kleine zaagmachine. Maar die moet je wel in huis hebben. Geen machine hiervoor? Dan kunnen wij helpen! OPMAATZAGEN.nl zaagt het plaatmateriaal tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Jij meet je vensterbank in, en wij leveren het materiaal al vanaf enkele werkdagen thuis. Zo hoef jij niet aan de gang met een zaagmachine en houd je de tuin zaagsel vrij. 

Sharon heeft voor haar vensterbank 30 mm dik naturel MDF gekozen. Een sterk paneel met een robuuste uitstraling. MDF laat zich makkelijk monteren en kan met behulp van een primer gemakkelijk afgelakt worden. 

Een nieuwe vensterbank van MDF

Sharon heeft de vensterbank uiteindelijk zwarte gemaakt. Om de scherpe rand eraf te halen heeft ze het MDF aan de bovenkant laten afronden. Dit kun je, net als het plaatsen van ABS band, aangeven tijdens het bestellen. Vervolgens heeft ze zelf de plaat gegrond, zwart afgelakt en geplaatst. Ziet er strak uit!

Bekijk MDF Blank in de webshop

 

Afmetingen van mijn DIY project

209,0 cm × 30,0 cm en 30 mm dik.

Ook aan de slag deze zomer?

Heb jij ook nog een aantal klussen liggen en kwam je er maar niet aan toe? Ga dan deze zomer aan de slag! Je bespaart al een hoop tijd als je jouw materiaal op maat bestelt bij OPMAATZAGEN.nl, dan hoef je alvast niet meer te zagen. Je kunt bij ons kiezen uit een breed assortiment aan hout en plaatmateriaal, waar altijd wel iets geschikts tussen zit voor de meest uiteenlopende klussen. We bezorgen het zelfs bij je thuis, zodat je daar ook geen tijd meer aan kwijt hoeft te raken!

Bestel jouw hout & plaatmateriaal op maat!

Wat anderen met MDF maakten

Geen resultaten gevonden