Nieuwe wandkast van massief eiken en staal, door Antoon

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Antoon

Antoon

NL

Uitdagend

1 minuut

Omschrijving

Ik heb een wandrek gemaakt met een stalen frame wat ik heb laten poedercoaten, met daarin eiken houten panelen, dit ter vervanging van een boogkast die er eerder op stond.

Een wandrek op maat

Daar ik zelf nogal handig ben, heb ik een mooi stalen frame gemaakt van koker wat ik vervolgens heb laten poedercoaten en waar ik vervolgens eiken houten panelen in wilde leggen, deze zijn door op maat zagen dan ook netjes op maat gezagen en stonden ook netjes klaar toen ik ze op ging halen. Ik heb er zelf de hoekjes uit gezaagd en vervolgens met blanke lak behandeld, daarna nog even geshopt voor wat mooie decoratie en zie het eindresultaat.

De afmetingen van het project

1.72 mtr lang, 1.10 mtr hoog en 0.35 mtr diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken